Bij ZEBRA VEILIGHEID kunt u ook voor uw BHV training terecht. Dit is ALTIJD maatwerk en de training vind bij voorkeur bij u op locatie plaats. Daar kunnen immers dingen mis gaan … we kunnen dan ook meteen direct en gericht met de risico’s die er binnen uw bedrijf zijn aan de slag. Of het nu gaat om het blussen van een beginnende brand, handelen bij ongevallen en /of levensreddend handelen: het komt aan bod! En natuurlijk kijken we daarbij specifiek naar uw situatie of er aanvullingen nodig zijn! Maatwerk dus met de hoofdletter M. We bepalen samen wat er aan bod komt zodat u 100% bent voorbereid op wat misschien ooit komen gaat …

Een gemiddelde BHV training duurt 4 uur. U bepaald zelf wanneer en hoe u deze 4 uur wilt inzetten. Dit kan overdag, maar ook in de avonduren.

Onze instructeurs /docenten zijn ook actief binnen het brandweeronderwijs en beschikken over alle benodigde papieren. Ook zijn de instructeurs aangesloten bij de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Na afloop van de training ontvangt u een bewijs van deelname en een Reanimatie Certificaat.

Voor bedrijven /Stichtingen / Verenigingen /ZZP-ers
Wij verzorgen deze BHV training uitsluitend voor (kleine) bedrijven /instellingen / verenigingen en ZZP-ers. Meestal spreken we een totaalprijs af voor de BHV praktijk bij u op locatie en kunt u zelf bepalen hoeveel mensen de cursus komen volgen. Uiteraard alles in goed overleg met u!

Stuurt u gerust (geheel vrijblijvend) een mail voor meer informatie, mogelijkheden en /of prijzen.