Bij ZEBRA VEILIGHEID kunt u niet voor alle trainingen terecht. Wij willen graag kwaliteit bieden voor u of uw bedrijf! Daarom richten wij ons op een beperkt aantal trainingen die we met 100% inzet en kwaliteit aanbieden. Uiteraard maken wij gebruik van de beste materialen en middelen om u zo goed mogelijk te kunnen opleiden en voorbereiden.

Reanimatie training

Voor iedereen die wil leren reanimeren of voor wie zijn /haar certificaat wil verlengen. Onze docenten zijn aangesloten bij de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en zijn bevoegd om u te leren reanimeren. In een dagdeel van 3 uur doorlopen we de gehele reanimatie inclusief het gebruik van een AED. Zowel theorie als praktijk zullen aan bod komen. Na afloop ontvangt u een officieel certificaat.

Mogelijkheden Reanimatie trainingen
Wij zullen een aantal maal per jaar een reanimatie training op een centrale locatie in de Stedendriehoek aanbieden. Deze training is voor iedereen toegankelijk die wil leren reanimeren of die zijn /haar certificaat graag wil verlengen. Hier kunt u zich via deze website en /of facebook voor opgeven.

Data /locatie open trainingen
Op dit moment zijn er nog geen trainingsmomenten geprogrammeerd. Houdt u de website in de gaten voor meer informatie! Medio april zal hier meer terug te vinden zijn.

Kosten
De kosten van deze training zijn € 29,95 per persoon. Dit is inclusief BTW, een kopje koffie of thee tijdens de training en een officiëel NRR certificaat. Vaak kunt u de kosten volledig terug ontvangen via uw zorgverzekeraar! Dus deze training is helemaal gratis voor u!

Voor bedrijven /Stichtingen /ZZP-ers
Het is ook mogelijk dat u als bedrijf een totaalprijs afspreekt om de reanimatietraining op uw eigen locatie te laten verzorgen voor al uw medewerkers of branchgenoten. Stuurt u gerust (geheel vrijblijvend) een mail voor meer informatie, mogelijkheden en /of prijzen. Of bel even.

Wist u dat … de meeste zorgverzekeringen een Reanimatietraining volledig vergoeden? U kunt dan gewoon de factuur indienen bij uw zorgverzekering en de training kost u dan niets! Kijk onder het vergoedingen overzicht van uw zorgverzekeraar of dit ook in uw geval zo is.