ZEBRA VEILIGHEID kan u op diverse gebieden adviseren en ondersteunen! Zo bieden wij een aantal diensten aan waar u gebruik van zou kunnen maken.

Diensten
– Opstellen /toetsen Ontruimingsplannen
– Opstellen /toetsen Veiligheidsplannen
– Opstellen /toetsen Calamiteitenplannen
– Advisering rondom evenementen (vergunningen e.d.)
– Tekenen /toetsen / aanpassen Ontruimingsplattegronden
– Uitvoeren beheerderstaken brandmeldinstallaties (OP taken)
– Opstellen van een Risico Inventarisatie (RIE)

Wij kunnen terugkijken op vele jaren ervaring in regelgeving en het maken van bovenstaande plannen en /of tekeningen. Of het nu gaat om advies of het daadwerkelijk maken en uitvoeren van de plannen; in goed overleg gaan we samen met u aan de slag zodat er een eindproduct ligt waar u mee verder kunt.

Het is ons doel om bijvoorbeeld een calamiteitenplan eenmalig voor u op te stellen en het aan u op te leveren met daarbij uiteraard een goede uitleg. Vervolgens kunt u het plan verder zelf actueel houden. Dit scheelt kosten in de toekomst! Ook kunnen wij u helpen het plan te implementeren door (deel)trainingen te verzorgen. Uiteraard allemaal in overleg.

Voor wie?
Voor alle (kleine) bedrijven, instellingen, verenigingen en evenementen. En we houden absoluut rekening met een kleine beurs! Maatwerk en kwaliteit hoeven niet duur te zijn!

Kosten en meer informatie?
Alle genoemde diensten zijn maatwerk en de kosten zullen grotendeels afhangen van de hoeveelheid tijd dat het project in beslag gaat nemen. Neemt u daarom voor prijzen en /of meer informatie gerust contact met ons op! Dit kan door een mail te sturen of door even met ons te bellen.