Wij kunnen uw organisatie ondersteunen met een docent brandweer. Deze is als ZZP-er in te zetten voor uw organisatie. Er is inmiddels jarenlange ervaring in het verzorgen van onderwijs voor diverse leergangen binnen de brandweer. Ook zijn er mogelijkheden om onze docenten in te zetten als invaller of als instructeur indien hier behoefte aan is. Flexibiliteit is ons motto! En uiteraard gaat alles in goed overleg met u als opdrachtgever.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is CRKBO_Docent.jpg

ZEBRA VEILIGHEID is aangesloten bij het Centraal Register Kortdurend Beroeps Onderwijs (CRKBO). Dit heeft voordelen voor u als opdrachtgever.

Tevens zijn onze instructeurs aangesloten bij de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). U kunt ons dus ook inzetten voor het levensreddend handelen (LRH). We beschikken over onze eigen middelen en kunnen dit voor u verzorgen. Uiteraard geheel naar uw wensen.

We hebben ruime ervaring met de diverse ELO leergangen Manschap en Bevelvoerder. Daarnaast kunnen we ook voor Voertuigbediener een docent /instructeur leveren.

Informatie
Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? U kunt ons geheel vrijblijvend een mail sturen. Samen komen we verder!