Bij ZEBRA VEILIGHEID kunt u ook terecht voor ontruimingsoefeningen. Wij kunnen u hier prima in begeleiden /adviseren. Wij kunnen de gehele ontruimingsoefening voor u verzorgen. Dit doen we met name voor de bedrijven en instellingen in de Stedendriehoek Deventer /Zutphen / Apeldoorn.

Ontruimen … Hoe dan?
Wij benaderen een ontruimingsoefening altijd vanuit een praktisch doel. Ontruimen doe je niet omdat het moet, maar omdat je er iets van op wilt steken of omdat je wil dat een ontruiming zo vlekkeloos mogelijk verloopt op het moment dat het er op aan komt.

Als we voor u aan de slag mogen gaan, dan is altijd onze eerste vraag: wat is het doel van de ontruiming? Wat wil je leren? Wat wil je zien? Wat wil je oefenen? Ontruimen met een doel dus en niet omdat het moet.

Ontruimingsoefeningen kun je op vele manieren inkleden. Of het nu een table-top oefening is (oefenen met plattegronden) of het volledig onder de rook zetten van uw locatie … er zijn vele mogelijkheden.

Na afloop van de ontruimingsoefening ontvangt u binnen 1 week een ontruimingsverslag (met foto materiaal) en eventuele aanbevelingen /adviezen. Deze kunt u gebruiken om aan te tonen dat u aan de ontruimingsverplichting heeft voldaan. Uiteraard bespreken wij deze rapportage met u zodat u niet met vragen blijft zitten.

Kosten?
De kosten hangen volledig af van welke doelen u stelt. Een ontruimingsoefening is altijd maatwerk en het is natuurlijk een heel verschil of dat er 10 of 150 mensen ontruimd moeten worden.

Stuurt u ons (geheel vrijblijvend) een mail voor meer informatie en de mogelijkheden. In goed overleg zullen wij dan met een voorstel komen.